Room planning

Room planning

 

I am moving to downstairs from my current room and I am so excited to plan the room. As it is now completely empty, I can even choose the floor and the color of the wall.
I said a few posts ago that I like minimalism but it’s just not for me, but here I am. I kind of feel like that this collage is actually pretty minimalist? Uh, I don’t know. But If I could make my room really similar to this I would be really happy.
 My biggest problem is the color of the wall. As I would like to have darker furnitures I think I could have white walls, but I also think that a dark grey would make it really unique, or a nice capuccino would be cozy. The problem with dark grey is that as I really want dark floors it probably would make it too dark and small.
Also I would love to have this beautiful shade of yellow. I want to have a pop of color and I just feel like that I can pair this color with everything. It can look nice with pink, blue, red… basically everything.
One thiing that I am really unsure about is if I can mix the dark wooden furnitures with the white ones? Like probably I would have a white bed and dressing table and I am a bit afraid that it wouldn’t fit. What do you think?
***
 Elköltözöm! Oké, csak a felső szintről az alsóra, de akkoris nagyon izgatott vagyok. Tervezem a szobám, és ehhez az összeállításhoz hasonlót szeretnék. Sötét parketta, sötét fa bútorok, ezzel a gyönyörű sárga színnel párosítva…Nagyon jó lenne ha sikerülne megvalósítani.
Van néhány dolog amiben elég bizonytalan vagyok így örülnék ha egy kicsit segítenétek. Ilyen például a fal színe. Mivel mindenképpen sötét padlót és bútorokat szeretnék, ezért gondoltam arra, hogy sima fehér lehetne, de félek, hogy hamar koszolódna, illetve kicsit kopárnak tűnne. Előnnye lenn viszont, hogy kicsit tágasabbnak tűnne tőle a szoba. A szürke is eszembe jutott, kicsit elegánsabb, különlegesebb lenne tőle a szoba, de félek, hogy nagyon sötét lenne tőle az összkép. A capuccino színt is imádom, de nem vagyok benne biztos, hogy illene a képeken látható fa bútorokhoz.
Végül a másik nagy dilemma: A sminkes asztalom és valószínűleg az ágyam is fehér lenne. Kicsit félek, hogy megbontaná az egységet és nem nézne ki jól.
Ti mit gondoltok?

Timi

 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s